De wereld van…

Mijn Sinterklaascadeautje aan mezelf dit jaar is een eigen weblog – De wereld van IMS.

Ik was me er niet echt van bewust dat dit op mijn verlanglijstje stond, tot ik de ‘onderstaande’ berichtjes ergens op een forum plaatste.

Waar ik eerst nog allerlei bezwaren opwierp voor mezelf – van “ja maar wie zit er nou op mijn geneuzel te wachten” tot aan ”straks gaat iemand anders met míjn teksten aan de haal” (tegenstrijdig? welnee!), was ik twee weken geleden plotseling zover dat ik vond dat het nú maar eens moest gebeuren.

Ik ben benieuwd of ik mijn gemiddelde aantal berichten per jaar (maar liefst negen tot nu toe dit jaar, als ik dit berichtje niet meereken) ga verbreken komend jaar. Misschien haal ik dan wel een gemiddelde van één bericht per maand.

Notabene: alle onderstaande (oudere) berichtjes heb ik als het ware “met terugwerkende kracht” geplaatst.

Comments

  1. Om de een of andere reden denk ik dat jij wel een sterk vermoeden hebt. Voor het geval dat niet zo is, zal ik je zo nog even een berichtje sturen. Met dank voor de tip over Antagonist en ook voor overige zaken ben ik regelmatig even komen spieken de afgelopen week :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.