Routeplanners

Dat reisplanners je weleens met adviezen opzadelen die je beter naast je neer kunt leggen, wist ik al. Ze willen je bijvoorbeeld vijf keer over te stappen – van het ene korte boemeltreintje op het andere – terwijl er een veel betrouwbaardere route is waar je maar twee keer hoeft over te stappen. Of ze laten je een omweg maken van hier tot Tokio.

Google Maps – fijn programma overigens – maakt het wel heel bont. De route van Amsterdam naar Tokio “kan niet worden berekend”. Het kost Google Maps echter geen enkele moeite om de route van New York naar Tokio te berekenen.

Kajak de Grote Oceaan overNew York – Tokio

Dat wordt even oefenen voor de ongetrainden onder ons…
Google maps kayaking directions

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.