Losgeld

Het GVB promoot de OV-chipkaart op een wel heel originele wijze.

Het mooie van de OV-chipkaart is dat het een einde maakt aan al het ‘gefrummel’. Het is toch altijd een heel gedoe met strippenkaarten en losgeld. (…) En dan kom je erachter dat je niet genoeg strippen meer hebt én geen losgeld bij je hebt.

Als ik het goed begrijp wordt het openbaar vervoer met de invoering van de OV-chipkaart dus niet alleen een stuk veiliger, maar ook een stuk goedkoper. Hoezee!

Nooit meer losgeld

*****
Update 6 januari 2010:

Ik heb de bovenstaande foto in juni 2009 ook naar de website SOS (Signalering Onjuist Spatiegebruik) gestuurd en tot mijn verrrassing dingt mijn inzending nu met vijf andere inzendingen mee naar de ‘titel’ de onjuiste spatie van 2009. Stemmen kan tot en met 20 januari 2010.

Zie ook http://dewereldvanims.nl/2010/01/06/nominatie-de-onjuiste-spatie-van-2009/.200

Comments

  1. Wat een grappig stuk foute tekst. Ik ben benieuwd hoe de nominatie uitpakt. Ik heb liever los geld dan losgeld in mijn zak 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.