Comments

  1. O mén, wat ideaal. Ik mag straks weer blij zijn als ik een achterafkamertje kan krijgen en niet verbannen wordt naar het toilet (wat ik overigens de eerste keer ook geweigerd heb). Ik heb me wel sterk gemaakt voor een kolfruimte in het nieuwe gebouw. Jammer dat dat pas anderhalf jaar na de volgende bevalling open gaat en ik dan geen kolfrecht meer heb. Ach, dan maken we gewoon NOG een baby 😉

  2. Ha, toen ik laatst de sleutel haalde van de ruimte waar ik kolf, bij een jong meisje in de kantine, keek ze me heel vreemd aan, en toen ik de sleutel terugbracht, vroeg ze: ‘ben je nou echt gaan golven?!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.